Ben je benieuwd hoe een groep van meer dan 60 ondernemers samen weet te scoren? Samen scoren is de titel die de Vrienden van Olympia al vanaf het begin van haar ontstaan voeren. Naast het gezellig samen zijn, is het samen zaken doen iets wat hoog in het vaandel staat. Net als bij het voetballen levert samenspel meer op. Je hebt je medespelers nodig om tot resultaat te komen. Hoewel je soms niet direct soort, kom je wél steeds dichter bij je uiteindelijke doel.

Van de PSV Campus de Herdgang tot aan het DHL Distributiecentrum in Wijchen en van diverse McDonalds’ vestigingen tot aan de High Tech Campus in Eindhoven, Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen is van alle markten thuis als het aankomt op productie, levering en montage van diversen plaatwerk en luchtkanalen. Al ruim 30 jaar is het een belangrijke speler in de ventilatiebranche. Een gevestigde naam met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bureau Aard is met een veelzijdig team van specialisten actief op het gebied van financieel advies, belastingadvies, recht, financieren en verzekeren. Maar ze zijn ook actief op het gebied van vastgoed en weten wat ondernemen is.

Begin je reis met Gogo Holidays. Waar ter wereld je ook naartoe wilt, zij hebben de inspiratie en praktische tips die je zoekt. Ben je al overtuigd van je bestemming? Ook dan vind je bij Gogo Holidays alles wat je nodig hebt om eenvoudig je reis te boeken. 

De Douairière is een modern, warm, aangenaam en tikkeltje trendy Grand Café dat te vinden is in Hartje Boxmeer. Met de sfeer van een riant café en de kwaliteit van een toprestaurant.

Eetwinkel Boxmeer is in 1971 begonnen als cafetaria, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een cafetaria-lunchroom. Op ieder moment van de dag kunnen gasten terecht voor een passende maaltijd. 

Sponsor worden?

Dat horen we graag! Des te meer sponsoren, des te meer financiële ruimte wij hebben om het toernooi nóg leuker te maken en daarmee ook nóg meer te betekenen voor de deelnemers, de club en de goede doelen die wij steunen. Neem voor de mogelijkheden per mail contact met ons op via endofseason@olympia18.nl